fredag 1. april 2011

Oppsummering

Ja, no har mykje skjedd på få dagar. På torsdags morgon fekk me nok ein gong beskjed om å kome oss ned til kaia og prøve å få tak i ein billett. Denne gongen med hell! På desse ventedagane har reisefølget utvida seg så smått, og dei nye medlemma vil bli presentert litt lenger nede. Nokon av dei har sjølvsagt forlete gruppa igjen, i og med at me har komt oss vekk frå øya. Då me kom i land på andre sida, vart me sjokkert over korleis det såg ut der. Kjem også lenger nede.
No har me komt oss trygt til ein stad nord for Bangkok som heiter Kanchanaburi. Her blir me nok til sola forlet oss igjen, så fylgjer me ho kor enn ho går. Kan sjå ut som om ho har tenkt seg til Laos. Så då blir det vel Laos, då.

Her kjem i alle fall bilete frå den siste tida:

Her venta me på skift på å få tak i ein taxi på Koh Samui. Det pøsregna og taxiane hadde slutte å kjøyre på grunn av flaum i vegane. Likevel klarer flinke jenter å ordne seg skyss!

Framme på Koh Phangan. Prøver så godt me kan å halde motet oppe, til trass for lurande dødssnarer rundt kvar einaste sving.

Blir LITT lei av å ligge inne å lese bok kvar dag. Og tru meg, me prøvde verkeleg å finne på andre ting, òg!


Her, f.eks, har me skaffa oss regnponchoar! Ute på tur i byen, sjekker ut marknaden.

Kjøper lokal mat frå vognene. Nydeleg god.

Ditto frukt

Hundar er det mykje av rundt omkring her. Det er ganske mykje selskap i dei, om ein ikkje har anna å gjere.


Som sagt vart reisefølget utvida litt medan vi var stranda på Koh Phangan;

Lee, frå Canada

Maxime, frå England

Dog, frå Koh Phangan. (kan kanskje sjå ut som eit stakkar offer for flaumen, men han var rett og slett mest komfortabel med sjø opp til øyrene. Kjekk kar)

Shay, frå Canada

Shay og Lee har no reist heim att til Canada, trur eg. Me vart med Maxime hit til Kanchanaburi.



Her venter jentene i kø for å kjøpe seg båtbillett. Mission completed.

Me var ikkje dei einaste..

Dette var det som møtte oss på andre sida. Vegane var forsvunne, fossar langs sidene og bilar som vart ståande midt uti noko som ligna på ein innsjø.

....

Vatn på alle kantar. Lite leie av vatn.

Men NO, no har me det slik:


Heilt okay!
Likevell ligg eg og Birkeland inne på rommet for å legge inn bilete. Alt for varmt her. Me hadde det eigentleg ganske fint midt oppi flaumen..

2 kommentarer:

  1. Nå var det jamen godt å få livstegn...og at dere er i god behold og ikke har fått sopp? Merkelig fotstilling og enda rarere tær... På Lillehammer er det strålende sol, nysnø og 5 varmegrader - egentlig så er det helt ålreit...men badevannet er ikke helt der det bør være. Ser på yr.no at det skal regne i Kanchanaburi om et par dager - så dere må følge opp med videre reiserute!

    SvarSlett
  2. Hei!

    Nå har jeg lest litt på bloggen, men tenker mest på Lillehammertreffet i morgen! Kos dere resten av tiden dere har igjen i den fjerne Østen. Gleder meg til du kommer hjem søs!

    Hilsen Jostein (Birkeland)

    SvarSlett